Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41429 Heartlake Cityn lentokone

Rakennettavan lentokoneen sisältävä lelusetti pitkiin kesäisiin matkaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn lentokone
SKU 41429
EAN 5702016619140
Kappaleita 574
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41429 Heartlake Cityn lentokone kuvaus

  • Vain taivas on rajana Heartlake Cityn lentokoneen (41429) parissa. Lasten monipuolisella lentokonelelulla voi leikkiä loputtomasti hauskoja ja luovia matkatilanteita. Kone on täynnä upeita yksityiskohtia ja tarvikkeita.
  • Lapset voivat keksiä hauskoja lentokoneseikkailuja rakennettavien LEGO® Friends Stephanie- ja Olivia-mininukkehahmojen kanssa. Lapset voivat tehdä heille lähtöselvityksen ja auttaa nousemaan koneeseen tai leikkiä lentävänsä konetta ohjaamosta käsin lentokapteenihahmona.
  • Setissä on asiointitiski, työnnettävä ruokavaunu, jossa on lentokoneruokaa, sekä vessa. Matkalaukut viedään lastiruumaan. Avaamalla matkustamon näkyviin tulevat saranoidut käsimatkatavaralokerot. Mukana on myös lähtöselvitystiski ja siirrettävät portaat.
  • Tämä 574-osainen matkalelusetti on mainio lahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat erikoisista leluajoneuvoista ja joilla on vasta vähän rakennuskokemusta. Tämän mallin rakentaminen vie mennessään. Lapsi tuntee ylpeyttä, kun se on valmis.
  • Lentokonelelu on 13 cm korkea, 36 cm pitkä ja 33 cm leveä. Koska kaikki LEGO setit ovat keskenään yhteensopivia, tämän upean lelun voi yhdistää mihin tahansa LEGO® palikoihin, joita lapsella on kotona. Ja luovat leikit lentävät uudelle tasolle!
  • Aktiivisia leikkejä lentokoneella. Koneessa on paljon liikkuvia osia, kuten saranoidut käsimatkatavaralokerot ja työnnettävä ruokavaunu. Paristoja ei tarvita – tämä lomalelu lentää lasten mielikuvituksen voimalla!
  • Lentokonemallin mukana on selkeät ja ymmärrettävät ohjeet, joten rakennussarja sopii hyvin lapsille, joille hauskat LEGO® lelut ovat uusi juttu. Painettujen selkeiden ohjeiden avulla lapset rullaavat hetkessä kiitotiellä kohti jännittäviä roolileikkejä!
  • LEGO® Friends lelusettien parissa lapset voivat leikkiä tv-sarjasta tuttuja tapahtumia. Heartlake Cityn tytöt lähtevät jännittäviin seikkailuihin tai pitävät hauskaa viettämällä aikaa parhaiden ystäviensä kanssa!
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten tämänkin lomalelun osat ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia, ja liitännät kestävät myös pientä turbulenssia!
  • Upeiden LEGO® lelujen palikat ja osat on testattu lähes kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Näin varmistetaan, että jokainen lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset laatustandardit, minkä ansiosta LEGO setit ovat parhaimpia – ja turvallisimpia – leluja lapsille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.