Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41392 Hohdokas luontoretki

Vahvista lasten luontorakkautta söpöllä telttailusetillä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hohdokas luontoretki
SKU 41392
EAN 5702016618792
Kappaleita 241
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41392 Hohdokas luontoretki kuvaus

  • Vahvista lapsen luontorakkautta suloisella LEGO® Friends Hohdokas luontoretki setillä. Hupia riittää tuntikausiksi, kun ohjelmassa on teltan pystytys, luontoon tutustumista ja rentoutumista ystävien kanssa.
  • Tämä leirintälelu sisältää LEGO® teltan pehmeällä muovikatolla, kaksi mininukkea, leluoravan, lelunuotion, teleskoopin ja jopa porealtaan – kaiken, mitä lapsi tarvitsee mukaansatempaavaan telttailuelämykseen.
  • Lapsista on hienoa pystyttää teltta, tunnustella sen ihanan pehmeää muovikattoa ja muuntaa se kodikkaaksi sängyillä ja peilipöydällä. Retket LEGO® polkupyörällä tuovat leikkeihin lisää vauhtia.
  • 241-osainen Hohdokas luontoretki (41392) on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka vasta harjoittelevat rakentamista. Pelasta luonnonystävän päivä tällä telttailulelulla.
  • 9 cm korkea ja 15 cm leveä teltta on tyylikäs pöytäkoriste. Lapset voivat piristää huonettaan irrottamalla puun ja nuotion erillisiksi osiksi tai tuunaamalla niitä muiden LEGO® settien palikoilla.
  • Paristoja ei tarvita – tämä telttailulelu toimii lasten mielikuvituksella. Kirkkaat, värikkäät muovipalikat – ja lasten mielikuvitus – saavat valot välkkymään!
  • Onko pieni rakentajasi valmis upeaan leikkikokemukseen? Lataa LEGO® Life sovellus ja auta lasta käyttämään Instructions PLUS -ohjeita. Tutki telttailulelua zoomaus-, kierto- ja haamutiloissa. Näin rakennetaan digitaalisella aikakaudella!
  • Heartlake Cityn ulkopuolelle suuntautuvalla telttaretkellä lapset pääsevät tutustumaan maailmaan parhaiden ystäviensä kanssa.
  • LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja tarvikkeet perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.