Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41251 Poppyn maja

Luovia leikkejä Poppyn kanssa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poppyn maja
SKU 41251
EAN 5702016616774
Kappaleita 103
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41251 Poppyn maja kuvaus

  • Tutustuta pienet Trolls-fanit musiikin ja seikkailujen maailmaan. LEGO® TROLLS WORLD TOUR Poppyn maja (41251) setin parissa lapset voivat leikkiä elokuvan kohtauksia. Kun söpön lelun sulkee, se kulkee helposti mukana.
  • Poppyn maja sisältää paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita, jotta lapset voivat päästää mielikuvituksensa villiin lentoon ja keksiä Poppylle uusia seikkailuja. Leiki Poppyn hiuksilla tai keinu huopakukassa – leikit jatkuvat loputtomiin.
  • Yhdistä Poppyn maja LEGO® TROLLS WORLDTOUR Pop-kylän juhlat (41255) rakennussarjaan, jossa Poppyn majan voi kiinnittää ison puun latvaan.
  • Etsitkö Trolls-tuotteita joululahjaksi? Tämä on hyvä valinta! LEGO® 4+ setit tarjoavat lapsille hauskan tavan oppia rakentamaan. Helpot rakennusvaiheet kasvattavat lasten itseluottamusta.
  • Tämä Trolls-maja on juuri sopivan kokoinen hauskoja matkaleikkejä varten. Suljettuna lelu on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 9 cm leveä.
  • Tähän Trolls-hahmo Poppyn leluun ei tarvita paristoja. Se on hieno juttu, koska kaikkihan me tiedämme, että Trollsit saavat energiansa haleista, sateenkaarista ja kuppikakuista – eivät paristoista!
  • Helppo rakentaa! Tarjoa pienille rakentajille upea onnistumisen ja itsenäisyyden tunne digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niillä lapset rakentavat tämän mallin hetkessä ammattilaisen ottein.
  • Jokainen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setti tarjoaa lapsille mahdollisuuden leikkiä suosikkikohtauksiaan TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta. Se on hieno tapa oppia leikkimällä ja kehittää lasten mielikuvitusta.
  • Korkeasta laadustaan tunnetut LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • Ovatko ne turvallisia? Ilman muuta! The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.