Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mosaic Maker 40179

Muunna upea valokuva huikeaksi LEGO mosaiikiksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mosaic Maker
SKU 40179
EAN 673419276795
Kappaleita 4702
Sarja LEGO Muuta
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mosaic Maker 40179 kuvaus

Luovista persoonista on hauska toteuttaa suosikkikuvansa upeina taideteoksina tämän LEGO Mosaic Maker rakennussarjan avulla. Lähetä kuva Mosaic Maker -sovellussivulle osoitteessa LEGO.com, niin saat sille digitaaliset rakennusohjeet. Uppoudu viettämään laatuaikaa rakentaen kuvasta mosaiikkiversio. Setti sisältää 4 500 kappaletta 1 x 1 LEGO laattoja (5 väriä, jokaista väriä 9001 200 kpl). Voit lähettää sovellukseen rakennusohjeita varten niin monta kuvaa kuin haluat, joten mosaiikin voi rakentaa uusiksi lukemattomia kertoja.

  • Upeassa LEGO Mosaic Maker rakennussarjassa on harmaa 48 x 48 LEGO rakennuslevy ja 4 500 kpl 1 x 1 LEGO laattaa 5 värissä (jokaista väriä on 900 kpl). Niillä voit rakentaa mosaiikkiversioita suosikkikuvistasi.
  • Lähetä kuva Mosaic Maker -sovellussivulle osoitteessa LEGO.com, niin saat digitaaliset rakennusohjeet, joiden avulla voit luoda kuvastasi LEGO taideteoksen. Voit lähettää niin monta kuvaa ja rakentaa mosaiikin niin monta kertaa kuin haluat.
  • Hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.