Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31201 Harry Potter Hogwarts Crests

Paljasta suosikkisi tämän vaikuttavan mosaiikkitaideteoksen avulla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Harry Potter Hogwarts Crests
SKU 31201
Kappaleita 4249
Sarja LEGO Harry Potter
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31201 Harry Potter Hogwarts Crests kuvaus

  • Fanita Tylypahkaa tällä upealla LEGO® Art Harry Potter™ Hogwarts™ Crests (31201) setillä, jonka avulla voit rakentaa koristeeksi yhden neljästä tupavaakunasta.
  • Pakene arkea tämän LEGO® setin parissa. Setti sisältää 4 249 osaa, mukaan lukien 9 canvas-seinälevyä, harvinaisen Harry Potter™ -logolaatan, palikoista rakennettavat kehykset, ainutlaatuisen ripustuselementin ja laattatyökalun.
  • Tämän setin parissa voit uppoutua sekä kädentaitoihin että Harry Potter™ -sarjaan samalla, kun rentoudut ja lataat akkujasi. Kuuntele rakentaessasi pakkaukseen sisältyvää äänitettä, jossa on lisätietoa tuvista.
  • Osoita, että olet taikuuden ja seikkailujen ystävä ja rakenna tämä ainutlaatuinen seinäkoriste ja kiinnitä se nähtäväksi kunniapaikalle. Rentoudu vieläkin tehokkaammin stressistä yhdistämällä 4 settiä Tylypahkan vaakunaksi.
  • Taideteos on kooltaan 40 cm x 40 cm, ja setin voi rakentaa 4 eri tavalla. Se on rentouttavaa puuhaa sinulle tai muille Harry Potter™ -faneille, jotka viihtyvät harrasteprojektien parissa.
  • Kuvateostyyliset, laadukkaat rakennusohjeet opastavat projektin läpi. Stressi haihtuu toteuttaessa taideteosta selkeiden ohjeiden avulla, ja tiedossa on luovaa LEGO® rentoutusta.
  • Aikuisille sopivat LEGO® Art setit näyttävät upealta seinällä tai hyllyllä. Ne ovat täynnä palkitsevia rakennuselämyksiä samalla, kun voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että seinälle kiinnitettävä Hogwarts™ Crests -taideteos täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.