Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31198 The Beatles

Nauti luovasta rakennusprojektista ja anna stressin haihtua tämän taidesetin avulla

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Beatles
SKU 31198
EAN 5702016677690
Kappaleita 2933
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31198 The Beatles kuvaus

  • Rakenna upeaa LEGO® Art The Beatles (31198) canvastaidetta, jonka voi rakentaa neljällä eri tavalla. Näytä kaikille, että fanitat The Beatlesia. Rakenna yksi neljästä muotokuvasta seinällesi tai hyllyllesi.
  • Pakene arkista aherrusta tämän aikuisille suunnatun 2 933-osaisen LEGO® setin pariin. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, The Beatles -signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustuselementin sekä palikanerottimen.
  • Tämä kiehtova setti tempaa sinut luovan taideteoksen pariin mukavaan rakennusharrastukseen. Pakkauksen sisältämää soundtrackia kuunnellen voit sukeltaa settiin liittyviin tietoihin rakentaessasi. Kuulet yllättäviäkin yksityiskohtia.
  • Kun musiikki ja The Beatles ovat intohimosi kohteita, rakenna tämä ainutlaatuinen setti ja aseta se näytteille. Se on myös kekseliäs syntymäpäivälahja itsellesi ja muille luovien tee se itse -projektien faneille.
  • Tämän 4-in-1-taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm. Se on kaunis sisustustaulu seinällä tai hyllyllä, ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta erottuu edukseen mistä tahansa kokoelmasta. Tämän näppärän LEGO® setin voi rakentaa neljällä eri tavalla.
  • Setissä ei tarvita paristoja – tämä aikuisten taidesetti lievittää stressiä ja tempaa mukaansa LEGO® rakennusprojektiin. Pakkaus sisältää myös ainutlaatuisen soundtrackin. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taulu.
  • Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle taiteen maailmaan. Kun aloitat rakentamisen, voit kuunnella aiheeseen liittyvää soundtrackia.
  • Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille seinälle tai hyllylle, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Niiden parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osat testataan huolellisesti. Varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Siksi tämä The Beatles -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.