Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Taideprojekti – Yhteisiin luoviin hetkiin 21226

Tst luovasta setist riitt mainiota puuhaa koko perheelle!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taideprojekti – Yhteisiin luoviin hetkiin
SKU 21226
EAN 5702017085210
Kappaleita 4138
Sarja LEGO Art
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Taideprojekti – Yhteisiin luoviin hetkiin 21226 kuvaus

Kas otsid lõbusat ühisprojekti, mis pakub isetegemisrõõmu? Siis heida pilk sellele loomingulisele komplektile LEGO Art: kunstiprojekt – loome koos (21226)! Kogu sõbrad ja pereliikmed kokku, võtke juhend ette ja veetke mänguliselt koos aega, et luua erakordselt isikupärane seinale riputatav kunstiteos.

Loominguline koosviibimine
Veeda koos pere või sõpradega aega selle komplekti seltsis, milles on lihtsasti kokkupandav värvipalett plaatide värvi järgi rühmitamiseks ning 9 pildivalikut neljas teemas: toit, mustrid, ikoonid ja huvid. Valige, millised pildid soovite luua, ja siis moodustage neist üks kunstiteos. Samuti võite ühendada jõud ning luua üheskoos suure pildi legendaarsest LEGO minifiguurist.

Kõigile midagi
Astu hetkeks välja argipäevast, keskendu lõbusale, lihtsale ja loomingulisele ajaviitele ning pane kokku mudel, mille võib imetlemiseks seinale riputada. Iga sõber ja pereliige võib valida pildi, millega väljendada oma isikupära, aga mudeli võib ka täiesti uudsel viisil ümber ehitada. Ükskõik mida valid, see komplekt sobib ideaalselt pühadekingituseks igale kunsti- ja käsitööhuvilisele sõbrale või sugulasele.

  • Järjestä mitä luovinta yhdessäoloa tämän upean LEGO Art: Taideprojekti – Yhteisiin luoviin hetkiin (21226) setin avulla. Koko porukka viihtyy yhdessä rakentaen hauskoja kuvia, ja lopuksi teoksen voi laittaa esille.
  • Tämä ainutlaatuinen LEGO setti tuottaa hauskaa taidetta. Setissä on yli 4 000 osaa, 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, rakennettava väripaletti laattojen valitsemiseen, 2 ainutlaatuista ripustinta ja laatanirrotustyökalu.
  • Tämän setin parissa porukkanne pääsee uppoutumaan tee se itse -luovuuteen rennoissa merkeissä ja yhteisestä ajasta nauttien. Setissä on paljon värikkäitä kuvavaihtoehtoja, joten teoksen voi rakentaa loputtomasti uudelleen eri tavalla.
  • Upea luova lahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sekä tee se itse -projektien ystäville. Rakentakaa yhdessä seinälle persoonallinen kuvakollaasi tai taideteos, joka esittää LEGO minihahmoa avaruudessa.
  • Valmiin taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm, ja mallin voi rakentaa uudelleen eri tavoilla. Setti on leikkisää mutta haastavaa ajanvietettä ystäväjoukolle tai perheelle, joka viihtyy yhteisien tee se itse -projektien parissa.
  • Jo pakkauksen avaaminen on ainutlaatuinen elämys. Pääohjeista ja 9 erillisestä rakennusohjeesta saa luovia vinkkejä, joilla rakentaminen onnistuu.
  • LEGO Art setit ovat täydellisiä tee se itse -projektien ystäville suunnattuja keräilykohteita, jotka sopivat koristeeksi seinälle tai hyllylle. Ne ovat palkitsevia rakennuselämyksiä luovuudesta ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että tämä seinälle ripustettava rakennettava taideteos täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.