Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21226 Taideprojekti Yhteisiin luoviin hetkiin

Tst luovasta setist riitt mainiota puuhaa koko perheelle!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taideprojekti Yhteisiin luoviin hetkiin
SKU 21226
EAN 5702017085210
Kappaleita 4138
Sarja LEGO Art
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21226 Taideprojekti Yhteisiin luoviin hetkiin kuvaus

  • Järjestä mitä luovinta yhdessäoloa tämän upean LEGO® Art: Taideprojekti – Yhteisiin luoviin hetkiin (21226) setin avulla. Koko porukka viihtyy yhdessä rakentaen hauskoja kuvia, ja lopuksi teoksen voi laittaa esille.
  • Tämä ainutlaatuinen LEGO® setti tuottaa hauskaa taidetta. Setissä on yli 4 000 osaa, 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, rakennettava väripaletti laattojen valitsemiseen, 2 ainutlaatuista ripustinta ja laatanirrotustyökalu.
  • Tämän setin parissa porukkanne pääsee uppoutumaan tee se itse -luovuuteen rennoissa merkeissä ja yhteisestä ajasta nauttien. Setissä on paljon värikkäitä kuvavaihtoehtoja, joten teoksen voi rakentaa loputtomasti uudelleen eri tavalla.
  • Upea luova lahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sekä tee se itse -projektien ystäville. Rakentakaa yhdessä seinälle persoonallinen kuvakollaasi tai taideteos, joka esittää LEGO® minihahmoa avaruudessa.
  • Valmiin taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm, ja mallin voi rakentaa uudelleen eri tavoilla. Setti on leikkisää mutta haastavaa ajanvietettä ystäväjoukolle tai perheelle, joka viihtyy yhteisien tee se itse -projektien parissa.
  • Jo pakkauksen avaaminen on ainutlaatuinen elämys. Pääohjeista ja 9 erillisestä rakennusohjeesta saa luovia vinkkejä, joilla rakentaminen onnistuu.
  • LEGO® Art setit ovat täydellisiä tee se itse -projektien ystäville suunnattuja keräilykohteita, jotka sopivat koristeeksi seinälle tai hyllylle. Ne ovat palkitsevia rakennuselämyksiä luovuudesta ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että tämä seinälle ripustettava rakennettava taideteos täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.