Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto

Ilahduta taaperoa opettavaisella pelastusajoneuvolelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sammutushelikopteri ja poliisiauto
SKU 10957
Kappaleita 14
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10957 Sammutushelikopteri ja poliisiauto kuvaus

  • Ilahduta taaperoa kivalla yllätyksellä: LEGO® DUPLO® Ensimmäinen sammutushelikopterini ja poliisiautoni (10957) innostaa mielikuvitusleikkeihin. Samalla tämä taaperoystävällinen lelu kehittää tärkeitä taitoja.
  • Sisältää rakennettavan helikopterin, jossa on pyörivä roottori, ja työnnettävän poliisiauton, jossa on sireeni (ilman ääntä). Rakennettu värikkäistä muotoilluista osista, joita on helppo käsitellä pienillä käsillä.
  • Rakentamisen perustaidot kehittävät hienomotoriikkaa, pelastustehtävien leikkiminen vahvistaa sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja ja värikkäät muotoillut osat ja hauskat ominaisuudet herättävät mielikuvitusleikit eloon.
  • Korkealaatuinen, kestävä ja ihastuttava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Helikopteri on 9 cm korkea, 10 cm pitkä ja 6 cm leveä. Poliisiauto on 8 cm korkea, 10 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Sisältää rakennuskortteja, joissa on aidonkokoisia kuvia malleista. Lapset voivat rakentaa asettamalla palikoitakuvien päälle, ja vanhemmat voivat tutustuttaa lapsia väreihin ja muotoihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit on suunniteltu taitavasti, ja niiden sisältämät ominaisuudet innostavat loputtomiin kehittäviin leikkeihin. Vanhemmat saavat viettää ihania hetkiä lastensa kanssa.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.