Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mikki Hiiren ja Aku Ankan maatila 10775

Rakentamaan opettava maatilalelusetti elintenhoitoleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mikki Hiiren ja Aku Ankan maatila
SKU 10775
EAN 5702016913156
Kappaleita 118
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mikki Hiiren ja Aku Ankan maatila 10775 kuvaus

Ilahduta eläinten ystäviä tällä LEGO ǀ Disney Mikki ja ystävät Mikki Hiiren ja Aku Ankan maatila (10775) setillä. Setti on täynnä kehittävää puuhaa, joka parantaa keskittymiskykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kannustaa sinnikkyyteen. Setissä on navetta, traktori ja eläimiä (kuten hevonen, jolla minihahmo voi ratsastaa, ja kaikkien aikojen ensimmäinen LEGO rakennusjärjestelmän lammashahmo).

Tehty leikkeihin
Tämä rakennettava LEGO 4+ maatilalelu sisältää 2 aloituspalikkaa, joiden avulla rakentelu pääse nopeasti alkuun. Aloituspalikat varmistavat samalla lasten hienon rakennus- ja leikkielämyksen. Jokainen palikkapussi sisältää osat kokonaiseen malliin, jonka lapset voivat rakentaa nopeasti leikkejä varten!

Luovaa huvia koko perheelle
4+-settien parissa aikuiset saavat kokea hauskoja hetkiä lasten kanssa. Tämän setin mukana on selkeät kuvaohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa – lukutaitoa ei tarvita. Tämän setin Instructions PLUS -rakennusohjeet löytyvät myös ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sovelluksessa lapset näkevät rakennusprosessin selkeästi ja voivat tallentaa edistymisensä, jotta he voivat jatkaa rakentamista milloin tahansa.

  • Kiehtova LEGO ǀ Disney Mikki Hiiren ja Aku Ankan maatila (10775) setti kutsuu lapset hauskoihin hoivaleikkeihin. Rakennustaidot kehittyvät, kun lapset hoitavat eläimiä.
  • Täydellinen lahja 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat olla leikkikentän trendien edelläkävijöitä! Yllätä lapsi luovalla lahjalla, joka kehittää rakennustaitoja ja mielikuvitusta ja viihdyttää tuntikausia.
  • Paljon yksityiskohtia monipuolisiin leikkeihin. Setissä on navetta ja traktori. Niiden aloituspalikat vauhdittavat rakentamista ja leikeille jää enemmän aikaa. Setti sisältää myös 2 minihahmoa ja 4 eläinhahmoa!
  • Tämä LEGO ǀ Disney setti on täynnä toimintoja ja tarvikkeita, kuten navetan vinssitoiminto ja rakennettava kanakoppi, sekä työkaluja, hedelmiä, kasviksia ja kananmuna hauskoihin roolileikkeihin.
  • Suuressa setissä on 13 cm korkea ja 12 cm leveä navetta. Setin osat ovat yhteensopivia muiden LEGO palikoiden kanssa, joten sitä voi laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Ilahduta pieniä rakentajia upealla rakennuselämyksellä. Lapset oppivat rakentamaan helppojen kuvaohjeiden avulla – lukutaitoa ei tarvita. Digitaalisten Instructions PLUS -ohjeet sisältävät käteviä zoomaus- ja tallennustyökaluja.
  • 4+-setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä, kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.