Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tylypahkan velhoshakki 76392

Maaginen lautapeli Harry Potterin faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahkan velhoshakki
SKU 76392
EAN 5702016971620
Kappaleita 876
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tylypahkan velhoshakki 76392 kuvaus

LEGO Harry Potter Tylypahkan velhoshakki (76392) on rakennussarja, jossa loputtoman hauska lautapeli yhdistyy suosikkielokuvien fanien maagisiin roolileikkeihin.

Velhomaailmasta tuttu shakkisetti
Tämän kiehtovan shakkisetin parissa nuoret noidat ja velhot voivat leikkiä ja kehittää mielikuvitustaan kahdella tavalla. Setti johdattaa lumoavasti shakin ihmeellisen maailmaan. Samalla malli esittää yhtä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan ikimuistoisinta tapahtumaa. Se imaisee lapset tuntikausiksi pauloihinsa, joko shakkipelin hurmaan tai loputtomiin seikkailuntäyteisiin roolileikkeihin maagisten elokuvien hahmojen kanssa. Setissä on Harry Potterin, Hermione Grangerin ja Ron Weasleyn minihahmot innostamaan lasten luovia leikkejä. LEGO Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi setissä on myös harvinainen kultainen professori Severus Kalkaros -minihahmo ja 3 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa.

  • LEGO Harry Potter Tylypahkan velhoshakki (76392) on lumoava ja loputtoman viihdyttävä lahja kaikille lapsille, jotka rakastavat Harry Potteria tai shakkia.
  • Sisältää Harry Potterin, Hermione Grangerin ja Ron Weasleyn minihahmot sekä 32 rakennettavaa shakkinappulaa, jotka perustuvat kaikille tuttuun Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan kohtaukseen.
  • Lapset voivat leikkiä 2 tavalla: pelata hauskaa shakkipeliä tai leikkiä loputtomia seikkailuja maagisista Harry Potter -elokuvista tuttujen hahmojen kanssa.
  • Tämä lumoava rakennettava Harry Potter -shakkisetti lumoaa kaikki 10 vuotta täyttäneet noidat ja velhot ja sopii myös koristeeksi.
  • Tämä velhomaailmasta tuttu lumoava shakkisetti on 8 cm korkea, 27 cm leveä ja 27 cm pitkä.
  • Sisältää harvinaisen kultaisen Severus Kalkaros -minihahmon LEGO Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 3 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.