Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Klassikkotelevisiosarjan Batmanin naamio 76238

Rakenna koristeeksi television klassikkosarjasta tuttu Batmanin naamio

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Klassikkotelevisiosarjan Batmanin naamio
SKU 76238
EAN 5702017072449
Kappaleita 372
Sarja LEGO Batman
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Klassikkotelevisiosarjan Batmanin naamio 76238 kuvaus

Uppoudu palkitsevaan pienoismallin rakennusprojektiin ja rakenna unohtumatonta tyyliä Batman-klassikkotelevisiosarjasta. Aikuisille faneille luotu LEGO DC Batman Klassikkotelevisiosarjan Batmanin naamio (76238) on mukava rakentaa ja sopii upeasti koristeeksi.

Rakenna kaikille tuttu Batmanin naamio ja aseta se kunniapaikalle
Viittasankarin kuuluisan tv-inkarnaation käyttämä LEGO palikoista rakennettava tuttu naamio herättää varmasti huomiota ja ihailua missä tahansa se onkin esillä. Tukevaan irrotettavaan jalustaan kiinnitettyine tietokyltteineen tämä upea malli ilahduttaa pitkään vielä rakennusprojektin valmistumisen jälkeenkin.

  • Erityisesti aikuisille faneille suunniteltu LEGO DC Batman Klassikkotelevisiosarjan Batmanin naamio (76238) vangitsee rakastetun televisiosarjan tunnistettavan tyylin.
  • Tämä aito 372-osainen LEGO palikkaversio Batmanin ikonisesta naamiosta sisältää tukevan jalustan, johon on kiinnitetty tietokyltti.
  • Pakene arkea uppoutumalla mukaansatempaavaan rakennusprojektiin – ja ihastele valmista mallia, kun rakennusprojekti on valmistunut.
  • Tämä upea, rakennettava pienoismalli on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja aikuisille Batman-faneille ja pienoismallien harrastajille.
  • Naamio on 19 cm korkea, 10 cm leveä ja 12 cm syvä. Kiehtova malli herättää keskustelua ja näyttää todella hyvältä niin kotona kuin työpaikallakin.
  • Laadukkaiden, helposti seurattavien ohjeiden avulla voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti avattuasi pakkauksen.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.