Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76172 Spider-Manin ja Sandmanin välienselvittely

Ole supersankari! Ilahduta lasta tällä superhauskalla Spider-man-setillä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Manin ja Sandmanin välienselvittely
SKU 76172
Kappaleita 45
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76172 Spider-Manin ja Sandmanin välienselvittely kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Manin ja Sandmanin välienselvittely (76172) on hauska supersankarilelu, joka on suunniteltu kehittämään 4 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta, sorminäppäryyttä ja rakentamisessa tarvittavaa itsevarmuutta.
  • Mukana on Spider-Manin ja Sandmanin minihahmot, tukeva hämähäkkiauto, hiekkakatapultti, jolla lapset voivat ampua, ja supersankarielokuvista tuttuja hauskoja tarvikkeita.
  • Lapset (ja heidän ystävänsä) saavat auttaa Spider-Mania estämään superpahis Sandmania nostattamasta hiekkatornadoa. Sen jälkeen lapset voivat leikkiä elokuvien kohtauksia ja keksiä loputtomasti omia supersankariseikkailujaan.
  • Huolella suunniteltu LEGO® 4+ setti sisältää erityisen aloituspalikan ja yksinkertaiset rakennusvaiheet, jotta 4 vuotta täyttäneet lapset oppivat rakentamaan. Samalla luovuus ja itseluottamus kehittyvät.
  • Tämä perheen yhteisiin leikkeihin sopiva rakennettava supersankarilelu on 4 cm korkea, 9 cm leveä ja 6 cm pitkä. Osat ovat juuri sopivan kokoisia pieniin käsiin.
  • Mukana on selkeät rakennusohjeet ja osat on lajiteltu erillisiin pusseihin, joissa jokaisessa on leikkiin sopiva osa ja hahmo. Näin lapset saavat nauttia rakennuslelusta vaihe kerrallaan.
  • Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • LEGO® 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+ settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.