Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76139 1989 Batmobile

Rakenna kurvikas LEGO malli vuoden 1989 legendaarisesta Batmobilesta, ja aseta se ylpeänä esille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 1989 Batmobile
SKU 76139
Kappaleita 3306
Sarja LEGO Batman
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 249,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76139 1989 Batmobile kuvaus

  • Tähän supersankarisettiin kuuluu kolme marraskuun 2019 LEGO® uutuusminihahmoa: Batman™ (uusi ylävartalo), Jokeri™ (uudet kasvot ja ylävartalo) ja Vicki Vale™ (uudet jalat ja ylävartalo), sekä palikoista rakennettava minihahmojen esittelyjalusta.
  • Tässä vuoden 1989 Batmobile™-auton LEGO® palikkaversiossa on avattava ohjaamo ja marraskuun 2019 uutuus panoraamatuulilasi, kaksi istuinta minihahmoille, ohjauspyörä, vaihdekeppi, kojelautatarrat, kaksi konepellin alla piilossa olevaa konekivääriä (joilla ei voi ampua), jotka ponnahtavat esiin pakoputkea kääntämällä, kaksi koristeellista heittokoukkua, lepakkologolla koristellut vanteet, erityissuunnitellut eturenkaat, batwingit ja muita tunnettuja yksityiskohtia.
  • Tähän LEGO® settiin kuuluu myös Batmanin™ autolle palikoista rakennettava pyörivä esittelyjalusta, johon on kiinnitetty tietokyltti vuoden 1989 Batmobilen™ tiedoista.
  • Setin aseisiin kuuluvat Batmanin batarangi ja ase sekä Jokerin ase.
  • Lisätarvikkeisiin kuuluvat Batmanin marraskuun 2019 uutuusviitta, joka on samanlainen kuin vuoden 1989 elokuvassa, ja Vicki Valen palikoista rakennettava kamera.
  • Tämä aikuisille tarkoitettu, yli 3 300 osaa sisältävä LEGO® Batman™ keräilyautosetti on nostalginen toivelahja kenelle tahansa Batman-fanille.
  • 1989 Batmobilen™ mitat: korkeus 12 cm, pituus 60 cm ja leveys 22 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.