Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75284 Renin ritarien kuljetusalus

Star Wars Renin ritarien avaruusalus taisteluleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Renin ritarien kuljetusalus
SKU 75284
EAN 5702016617283
Kappaleita 595
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75284 Renin ritarien kuljetusalus kuvaus

  • Luo tunnettuja taistelukohtauksia Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tällä Renin ritarien kuljetusalus (75284) LEGO® rakennussarjalla.
  • Avaruusaluksen rakennussarjaan sisältyy kolme LEGO® Star Wars™ minihahmoa – kaksi Renin ritaria elokuussa 2020 julkaistavine kypärineen ja aseineen sekä Rey valomiekkoineen. Omatoimiseen leikkiin tai yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa.
  • Avaruusaluksen pohjassa on ”sukset” leijutoimintoa varten, avautuvat ohjaamot kahdelle ritarin LEGO® minihahmolle, lokero vangitulle Reylle sekä kaksi jousitoimista nuppipyssyä hauskoja taisteluja varten.
  • 595-osainen setti on hauska ja palkitseva rakennushaaste 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja tai hauska yllätys lapsille ja Star Wars™ -faneille.
  • Star Wars™ -avaruusaluksen rakennussarjan korkeus on 8 cm, pituus 29 cm ja leveys 17 cm. Fanit voivat lentää sillä myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Rakennussarjassa ei tarvitaparistoja. Siinä tarvitaan vain LEGO® palikoita, ja se saa virtansa lasten luovuudesta loputtomiin Star Wars™ -toimintaseikkailuihin.
  • Ajattelitko ostaa tämän pahiksen menopelin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakentaminen onnistuu jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi toteuttaa elokuvien tapahtumia, keksiä omia tarinoita ja rakentaa keräiltäviä rakennusmalleja, jotka keräävät katseet myös esillä hyllyssä.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen helposti.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, joten voit olla varma, että tämä Star Wars: The Rise of Skywalker -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.