Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75278 D-O

Upea D-O-droidi-keräilymalli – ja minihahmo – esille laitettavaksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO D-O
SKU 75278
EAN 5702016617238
Kappaleita 519
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75278 D-O kuvaus

  • Fanit voivat rakentaa oman keräilymallinsa rakastettavasta D-O-droidista (75278), joka on tuttu Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta. Näyttävän keräilymallin aidot yksityiskohdat on toteutettu LEGO® tyyliin.
  • Mallilla on liikuteltavat antennit ja sen pää kallistuu ja kääntyy 360 astetta oikean Star Wars™ -hahmon tapaan. Setti sisältää keräilijöiden iloksi esittelyjalustan, tietokilven ja D-O-minihahmon.
  • Tämä D-O-droidi on toukokuun 2020 uutuus, joka täydentää LEGO® Star Wars™ keräilymallien mahtavaan valikoimaa.
  • 519-osainen upea LEGO® Star Wars™ droidisetti kutsuu 10 vuotta täyttäneet luovat Star Wars -fanit hauskoihin rakennushetkiin ja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Rakennettava D-O-droidi on 27 cm korkea, 10 cm leveä ja 16 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan, ja kerää ihailevat katseet kotona tai toimistossa.
  • Ilman paristoja toimiva upea malli on stressiä lievittävä rakennuskokemus. Joten rentoudu ja rakenna mahtava Star Wars™ -keräilymalli joko yksin tai yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.
  • Ajattelitko ostaa tämän D-O-mallin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan jeditason itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat erinomaisesti kaikenikäisille faneille. Rakennettavat mallit voi asettaa esille tai niillä voi leikkiä Star Wars -saagasta tuttuja eeppisiä kohtauksia ja omia jännittäviä tarinoita. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita!
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä Star Wars™ D-O™ -rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaikissa muissa kaukaisissa galakseissa).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.