Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75272 Sithin TIE-hävittäjä

Upea LEGO Star Wars Sithin TIE-hävittäjä taisteluleikkeihin ja näytteille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sithin TIE-hävittäjä
SKU 75272
EAN 5702016617184
Kappaleita 470
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75272 Sithin TIE-hävittäjä kuvaus

  • Päästä lapset mukaan Ensimmäisen ritarikunnan lennostoon tällä rakennettavalla Sithin TIE-hävittäjä -mallilla (75272). Siinä on tammikuun 2020 uutuutena virtaviivainen muotoilu, joka on tuttu Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta!
  • TIE-hävittäjässä on avattava ohjaamo minihahmolle ja kaksi jousitoimista ohjusta. Mukana on myös telakointitorni lähtöön, laskeutumiseen ja rakennusmallin esittelyyn sekä kolme minihahmoa roolileikkejä varten.
  • Ensimmäisen ritarikunnan TIE-lentäjän, Renin ritarin ja Finnin minihahmoilla on hienoja aseita, ja setin voi yhdistää Poe Dameronin X-siipiseen hävittäjään (75273) Ensimmäisen ritarikunnan ja Vastarinnan välisiin taisteluihin.
  • Tähän 470-osaiseen settiin sisältyy tuttuja Star Wars™ -hahmoja. Se on hauska ja palkitseva rakennushaaste yhdeksän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja sopii hyvin lapsille syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Star Wars™ TIE-hävittäjä on rakennettuna 21 cm korkea, 24 cm pitkä ja 22 cm leveä. Se on huomiota herättävä rakennusmalli, joka sopii näytteille mihin tahansa huoneeseen, kun se ei ole suorittamassa Ensimmäisen ritarikunnan tehtäviä!
  • Tässä hauskassa TIE-hävittäjä- rakennuslelusetissä ei tarvita paristoja. Siinä on käytetty pelkästään LEGO® palikoita ja se saa virtansa lasten luovuudesta loputtomissa Star Wars™ -toimintaseikkailuissa.
  • Ajattelitko ostaa tämän Star Wars™ -rakennuslelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Onnistuu. Pakkaus sisältää selkeät, painetut rakennusohjeet. Avaa pakkaus ja aloita!
  • LEGO® Star Wars™ elut sopivat erinomaisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Rakennetut lelut voi asettaa näytteille ja niillä voi leikkiä tuttuja suosikkikohtauksia ja keksiä ainutlaatuisia tarinoita tuttujen Star Wars™ hahmojen parissa.
  • LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo yhdistäminen.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.