Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75267 Mandalorialainen-taistelupakkaus

Rakenna LEGO Star Wars Mandalorialainen armeija ja kiituri!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mandalorialainen-taistelupakkaus
SKU 75267
EAN 5702016617139
Kappaleita 102
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75267 Mandalorialainen-taistelupakkaus kuvaus

  • Lapset voivat rakentaa pelottavan mandalorialaisen armeijan, leikkiä jännittäviä kohtauksia Star Wars: Mandalorian -tv-sarjasta ja keksiä omia jännittäviä tarinoita tämän upean lasten rakennuslelun (75267) parissa.
  • Neljä nuppiasein varustettua Star Wars™ -saagan mandalorialaista soturiminihahmoa, puolustuslinnake, johon voi kiinnittää aseen, ja nuppeja ampuva kiituripyörä innostavat monipuolisiin leikkeihin.
  • Nuoret Star Wars™ -fanit pääsevät kokoamaan oman armeijansa. Lukuisat LEGO® rakennuspalikat inspiroivat rakentamaan ja leikkimään yksin, ystävien kanssa ja käyttämään leikeissä myös muita LEGO® Star Wars™ settejä.
  • Nopea rakentaa – ja rakentaa uudelleen taistelujen jälkeen. 102-osainen Star Wars™ Mandalorialainen -rakennusleluleikkisetti on arvostettu syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO® Star Wars™ Mandalorialainen kiituri on 4 cm korkea, 8 cm pitkä ja 6 cm leveä. Se on sopivan kokoinen lapsen reppuun linnakkeen ja minihahmojen kera matkaleikkejä varten.
  • Tämä keräiltävä LEGO® rakennuslelu saa voimansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita. Niinpä lasten seikkailut Star Wars™ -hahmojen kanssa eivät koskaan pääty!
  • Auta pienempiäkin lapsia kehittämään rakennustaitojaan Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa rakennusmallia rakentaessaan sitä.
  • LEGO® Star Wars™ setit sopivat loistavasti Star Wars™ saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.