Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Marion talo ja Yoshi -laajennussarja 71367

LEGO Marion sp talo sek Yoshi hauskoihin pelihetkiin ja roolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marion talo ja Yoshi -laajennussarja
SKU 71367
EAN 5702016618464
Kappaleita 205
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Marion talo ja Yoshi -laajennussarja 71367 kuvaus

Tämän Marion talo ja Yoshi -laajennussarjan (71367) avulla fanit voivat laajentaa LEGO Super Mario peliään ja uppoutua monipuolisiin, luoviin roolileikkeihin. Tämä keräiltävä lelusetti sisältää rakennettavan talon, jonka oven ja katon voi avata. Katon alapuolella on tähtivoimapalikka. Hieno lahja lapsille, joilla on jo käytössään Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Setissä on myös riippumatto, jossa voit keinuttaa LEGO Mario hahmon uneen (hahmo ei sisälly settiin). Mukana ovat myös Yoshin ja Goomban leluhahmot vuorovaikutteisiin peleihin ja kolikoiden voittamiseen.

Upea sovellus
Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää hienoja katselutyökaluja, jotka auttavat tämän moduulin rakentamisessa. Sovellus sisältää myös ehdotuksia luoviin rakennustehtäviin ja leikkeihin sekä turvallisen alustan ideoiden jakamiseen muiden fanien kanssa.

Parhaat lahjaideat
Innostavat LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset ovat hauskoja LEGO lahjaleluja luoville lapsille ja kaikille tämän teeman faneille. Niiden avulla voi keksiä ainutlaatuisia haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.

 • Tämä söpö Marion talo ja Yoshi -laajennussarja (71367) lisätään LEGO Super Mario Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan (71360). Sitten lapset voivat kerätä digitaalisia kolikoita päästäkseen seuraavalle tasolle ja uppoutua hauskoihin roolileikkeihin.
 • Tässä keräiltävässä lelusetissä on palikoista rakennettava talo ja avattavan katon alta paljastuva tähtivoimapalikka, riippumatto sekä Yoshin ja Goomban hahmot, joita voi käyttää LEGO Mario hahmon (hahmo ei sisälly settiin) kanssa pelissä.
 • Keinuta LEGO Mario (hahmo ei sisälly settiin) uneen riippumatossa, aseta se ystävänsä Yoshin alustan päälle, jolloin Mario alkaa puhua ja voita Goomba… Peliä voi laajentaa hilpeillä tavoilla tämän laajennussarjan avulla.
 • Tämä 205-osainen luova LEGO rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja ja toiveiden lelu 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin ja lisää ainutlaatuisen tason Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan. Tällä laajennussarjalla voi muuntaa Aloitusrata-settiä.
 • Moduuli on perusmuodossaan 13 cm korkea, 25 cm leveä ja 17 cm pitkä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO Super Mario laajennussarjoihin.
 • Tässä luovassa lelun rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun se yhdistetään Aloitusrata-setin LEGO Mario hahmoon. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa itsevarmalla otteella.
 • Setti sisältää lapsille suunnatut digitaaliset rakennusohjeet ja hienoja katselutyökaluja. Ilmainen LEGO Super Mario sovellus on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO Super Mario lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Lapset ja kaikki fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti haasteita.
 • LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Palikat ovat lujia, yhdistyvät täydellisesti ja irtoavat helposti joka kerta, joten rakentamisessa tai uudelleenrakentamisessa ei tarvita Supertähden voimia!
 • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että tämä luova rakennuslelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.