Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71029 Sarja 21

Ilahduta LEGO fania keräiltävällä minihahmolelulla!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sarja 21
SKU 71029
EAN 5702016912104
Kappaleita 8
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 3,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71029 Sarja 21 kuvaus

  • Lisää LEGO® leluhenkilöitä ja hahmoja! Innosta loputtomia leikkejä näillä upeilla LEGO Minifigures Sarjan 21 (71029) yllätyspusseilla. Hauska yllätys kaikenikäisille lapsille ja faneille.
  • Mitä pussi sisältää? Pussissa on yksi 12 ainutlaatuisesta, rakennettavasta hahmosta sekä vähintään yksi tarvike ja keräilijän esite. Täydentää hienosti kaikkia LEGO® sarjoja ja innostaa uusiin leikkeihin.
  • LEGO® Minifigures minihahmot kiehtovat kaikkia poikia ja tyttöjä 5 ikävuodesta alkaen. Ne kehittävät lasten mielikuvitusta, luovuutta ja itsevarmuutta niin omatoimisissa leikeissä kuin leikkiessä ystävienkin kanssa.
  • Tätä korkealaatuisten minihahmojen sarjaa on saatavana rajoitettu erä. Minihahmot tarvikkeineen sopivat mainiosti yllätyslahjaksi.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta voidaan olla varmoja, että ne täyttävät tiukimmatkin kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.