Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70838 Kuningatar Tahdonthdeksin Ei niin paha -avaruuspalatsi

Luo ylimaallisia seikkailuja LEGO ELOKUVA 2:sta tutulla avaruuspalatsilelulla!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kuningatar Tahdonthdeksin Ei niin paha -avaruuspalatsi
SKU 70838
EAN 5702016368215
Kappaleita 997
Sarja LEGO THE LEGO MOVIE 2
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70838 Kuningatar Tahdonthdeksin Ei niin paha -avaruuspalatsi kuvaus

Kosmiset seikkailut odottavat lapsia, kun he rakentavat 70838 Kuningatar Tahdontähdeksin ”Ei niin paha” -avaruuspalatsin ja leikkivät LEGO ELOKUVA 2:sta tutuilla suosikkihahmoillaan. Tässä värikkäässä LEGO palatsissa on kääntyvä yläosa, jossa on avattava, irrotettava raketti kuningatar Tahdontähdeksille, irrotettavat kapselit muille hahmoille, turvahuone, yksityiskohtainen ruokasali ja DJ:n koppi luoviin leikkeihin. Hieno rakennussetti lapsille ja kaikille LEGO ELOKUVA 2:n faneille, joista onhauska leikkiä suosikkikohtauksiaan ja keksiä omia tarinoitaan minihahmon, mininukkehahmon ja kuuden palikoista rakennettavan hahmon avulla.

  • Tähän LEGO palatsisettiin kuuluu kahdeksan LEGO ELOKUVA 2:sta tuttua hahmoa: poikamies-Batman-minihahmo ja Celeste-mininukkehahmo sekä palikoista rakennettavat kuningatar Tahdontähdeks, Tötterö, Tähti, kuninkaallinen vartija ja kaksi Sydän-hahmoa.
  • Monitasoisessa palatsissa on kääntyvä yläosa, jossa on avattava, irrotettava raketti kuningatar Tahdontähdeksille, irrotettavat, avattavat kapselit muille hahmoille, kaksi parveketta, turvahuone, jossa on rakennettava turvanäyttö ja erilaisia lisätarvikkeita, kuten kahvikuppi, pieni sydän ja donitsi, sekä ruokasali, jossa on pöytä, kaksi tuolia, tarjoilupöytä, rakennettava smoothiekone, erilaisia ruoka- ja juomaelementtejä sekä DJ:n koppi.
  • Settiin kuuluu myös kuninkaallisen vartijan rakennettava tikkari.
  • Poikamies-Batman-minihahmo (erikoispuvussa), Celeste-mininukkehahmo, kuningatar Tahdontähdeks (pieni versio), Tötterö (pieni versio) ja kuninkaallinen vartija ovat kaikki toukokuun 2019 uutuuksia.
  • Lapset voivat luoda hauskoja kohtauksia LEGO ELOKUVA 2:sta tämän upean palatsisetin avulla.
  • Palatsin mitat: korkeus 48 cm, leveys 34 cm ja syvyys 18 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.