Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 70837 Kimmellys ja loiste -kimalluskylpyl

Kimmellys ja loiste -kimalluskylpylss on taatusti tarjolla ylltyksi!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kimmellys ja loiste -kimalluskylpyl
SKU 70837
EAN 5702016368208
Kappaleita 694
Sarja LEGO THE LEGO MOVIE 2
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 70837 Kimmellys ja loiste -kimalluskylpyl kuvaus

Lapset voivat leikkiä pestyä Tyylilyyliä, LEGO avaruuslentäjä Bennyä ja muita värikkäitä hahmoja LEGO ELOKUVA 2 70837 Kimmellys ja loiste -kimalluskylpylässä. Tämä yllätyksiä pullollaan oleva kylpylälelusetti saa lasten mielikuvituksen lentoon. Se sisältää esimerkiksi vivulla käännettävän seinän, jonka avulla voi leikkiä Balthazarin muutosta vampyyrilepakoksi, sekä porealtaan, jossa on ansaluukkutoiminto. LEGO ELOKUVA 2:n fanit pääsevät leikkimään suosikkikohtauksiaan kahden minihahmon, mininukkehahmon ja viiden palikoista rakennettavan hahmon, kuten LEGO Puolikisun Tyyni-Kisuna, sekä hierontapöydän ja leikin aloitustarvikkeiden parissa.

  • Tämän LEGO setin mukana on kahdeksan LEGO ELOKUVA 2:sta tuttua hahmoa: minihahmot Benny ja pesty Tyylilyyli, Balthazar-mininukkehahmo sekä palikoista rakennettavat LEGO Puolikisu Tyyni-Kisuna, Flaminga, Kasi, Arkhimedes ja Balthazar-vampyyrilepakkohahmo.
  • Kimmellys ja loiste -kimalluskylpylässä on kaareva sisäänkäynti, rakennettavat kaiuttimet, vivulla käännettävä seinä, jonka avulla Balthazar muuttuu vampyyrilepakoksi, poreallas, jossa on avattava kansi ja ansaluukkutoiminto, rakennettava pesuallas, kaksi irrotettavaa pöytää, kuusi palikoista rakennettavaa juomapulloa sekä erilaisia lisätarvikkeita, kuten pyyhe, teekannu, kuppi, tarjotin ja läpikuultavat kristallikoristeet.
  • Settiin kuuluu myös rakennettava hierontapöytä.
  • Flaminga-hahmolla on liikkuvat siivet ja pyrstö.
  • Kaikki tämän setin minihahmot, mininukkehahmo ja palikoista rakennettavat hahmot ovat toukokuun 2019 uutuuksia. Pestyllä Tyylilyylillä on sinipinkit hiukset ja Puolikisulla Tyyni-Kisuna on uusi ilme.
  • Lapsista on hauska leikkiä LEGO ELOKUVA 2:sta tuttuja kohtauksia tällä suositulla leikkisetillä.
  • LEGO ELOKUVA 2 kylpylän mitat: korkeus 14 cm, leveys 31 cm ja syvyys 12 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.