Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Villieläinten pelastusmaasturi 60301

Rakennussarja lapsille villielinten pelastusleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Villieläinten pelastusmaasturi
SKU 60301
EAN 5702016911923
Kappaleita 157
Sarja LEGO City
LEGO hinta 38,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Villieläinten pelastusmaasturi 60301 kuvaus

Lapsista tulee arjen sankareita tämän LEGO City Villieläinten pelastusmaasturi (60301) lelusetin parissa. Setti sisältää eläintenpelastustiimin, johon kuuluu mm. LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu sankari Jessica Sharpe, sekä leijona, leijonanpentu ja käärme munineen. Rakenna myös jokiympäristö, vesiskootteri ja neliveto luomaan puitteet jännittäville villieläinten pelastusseikkailuille.

Huvia koko perheelle
LEGO 4+ setit viihdyttävät lapsia, ystäviä ja perheitä tuntikausien ajan. Jokainen setti sisältää selkeät rakennusohjeet ja aloituspalikan, jotka auttavat lapsia rakentamisessa. 4+-seteille on myös Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla LEGO rakentaminen on todellakin lastenleikkiä.

LEGO Cityn upea maailma
LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa kaikille tuttujen eläinten, realististen ympäristöjen, upeiden ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla. Ne innostavat luoviin roolileikkeihin, joiden pohjana on todellisia tapahtumia.

  • Tämä LEGO City Villieläinten pelastusmaasturi (60301) lelusetti sopii mainiosti eläimistä ja mielikuvitusleikeistä pitäville 4 vuotta täyttäneille lapsille ja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen lelumaasturin, vesiskootterin ja savanniympäristön. Mukana myös Jessica Sharpen, puistonvartijan ja tutkimusmatkailijan minihahmot ja leijonan, leijonanpennun ja käärmeen hahmot.
  • Lapset voivat romauttaa sillan, käyttää maasturin vinssiä ja viihtyä realistisissa villieläintarinoissa tuttujen eläinten ja LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun hahmon Jessica Sharpen kera.
  • Hieno lahjaidea vaikkapa synttärisankarille. Setti viihdyttää 4 vuotta täyttäneitä lapsia tuntikausia, ja sen voi yhdistää muihin LEGO Cityn villieläinsetteihin, jolloin eläinseikkailut yltyvät entisestään.
  • Rakennettuna Villieläinten pelastusmaasturi on 6 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeista mukana ovat käärmeen muna, tartuntapihdit käärmeen siirtoon, 2 laatikkoa, kiikari, radiopuhelin, kamera, luita, pullo, makkara ja hiusharja.
  • Tämä LEGO 4+ lelusetti sisältää painetut ja digitaaliset rakennusohjeet sekä aloituspalikan, jotta ensikertalaisetkin voivat olla ylpeitä itse rakentamistaan LEGO leluista!
  • LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa. Setit kehittävät itseluottamusta ja tärkeitä elämäntaitoja, kun lapset leikkivät todellisia tapahtumia jäljitteleviä jännittäviä tarinoita ja tilanteita.
  • LEGO City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • Kaikki LEGO osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.