Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60270 Poliisi-palikkarasia

Kaikki mit lapset tarvitsevat roiston nappaamiseen!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisi-palikkarasia
SKU 60270
EAN 5702016669022
Kappaleita 301
Sarja LEGO City
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60270 Poliisi-palikkarasia kuvaus

Lapset ihastuvat LEGO City Poliisi-palikkarasiaan (60270). Se näyttää siistiltä ja sisältää kaiken, mitä lapsi tarvitsee tuntikausien vauhdikkaaseen leikkiin. Setti sisältää kaksi vaihtoehtoista rakennelmaa, joista on saatavana selkeät rakennusohjeet. Luvassa on tuplasti luovaa hupia. Lasten mielikuvitus laukkaa vapaana, kun he auttavat LEGO Cityn TV-sankaria Duke DeTainia siivoamaan Cityn kadut ärsyttävistä roistoista!

Lelusetti täynnä paljon hienoja ominaisuuksia
Jos etsit toimintalelua, johon lapset ihastuvat, tässä setissä on kaikki. Neljä minihahmoa, poliisiasema vankiloineen, pankkiautomaatti, rosvojen pakoauto ja siisti poliisiauto vievät ajatukset suoraan toimintaan ja seikkailuun.

Hauska rakennussarja
LEGO City Poliisi sarjan setit ovat hauskoja rakennus- ja leikkikokemuksia. Realistiset ajoneuvot, yksityiskohtaiset rakennukset ja hauskat hahmot kehittävät 5 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta ja luovuutta sekä innostavat loputtomiin roolileikkeihin.

  • LEGO City Poliisi sarjan leikkisetti on täynnä hupia. Tyylikäs palikkarasia sisältää kaksi vaihtoehtoista rakennelmaa rakennuksineen, ajoneuvoineen ja hahmoineen, jotka luovat puitteet luovalle leikille.
  • LEGO palikkarasia sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat leikin aloittamiseen. Poliisiaseman vankiloineen, poliisiauton, rosvojen kuormurin ja pankkiautomaatin sekä 4 minihahmoa, kuten LEGO Cityn TV:stä tutun sankarin Duke DeTainin.
  • Tästä poliisilelusta voi rakentaa 2 vaihtoehtoisia rakennelmaa, joten lapset voivat rakentaa sen uudelleen kaksin verroin luovempaan rosvonnappaushupiin. Sen voi yhdistää myös muihin alkuperäisiin LEGO setteihin loputtomia leikkejä varten.
  • Tämä LEGO City Poliisi Palikkarasia (60270) rakennussarja on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat leluautoja, moottoripyöriä ja toimintaleluja. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna poliisiaseman korkeus on 18 cm, pituus 14 cm ja leveys5 cm, kun taas poliisiauton mitat ovat 4 cm x 11 cm x 5 cm.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
  • Lasten on helppo päästä alkuun tämän LEGO lelun kanssa. Tyylikkäässä palikkarasiassa on selkeät ohjeet kahteen eri rakennelmaan. Revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO City Poliisi leikkisettien realistiset lelurakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO palikat ja osat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.