Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60270 Poliisi-palikkarasia

Kaikki mitä lapset tarvitsevat roiston nappaamiseen!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisi-palikkarasia
SKU 60270
Kappaleita 301
Sarja LEGO City
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60270 Poliisi-palikkarasia kuvaus

  • LEGO® City Poliisi sarjan leikkisetti on täynnä hupia. Tyylikäs palikkarasia sisältää kaksi vaihtoehtoista rakennelmaa rakennuksineen, ajoneuvoineen ja hahmoineen, jotka luovat puitteet luovalle leikille.
  • LEGO® palikkarasia sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat leikin aloittamiseen. Poliisiaseman vankiloineen, poliisiauton, rosvojen kuormurin ja pankkiautomaatin sekä 4 minihahmoa, kuten LEGO® Cityn TV:stä tutun sankarin Duke DeTainin.
  • Tästä poliisilelusta voi rakentaa 2 vaihtoehtoisia rakennelmaa, joten lapset voivat rakentaa sen uudelleen kaksin verroin luovempaan rosvonnappaushupiin. Sen voi yhdistää myös muihin alkuperäisiin LEGO® setteihin loputtomia leikkejä varten.
  • Tämä LEGO® City Poliisi Palikkarasia (60270) rakennussarja on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat leluautoja, moottoripyöriä ja toimintaleluja. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna poliisiaseman korkeus on 18 cm, pituus 14 cm ja leveys5 cm, kun taas poliisiauton mitat ovat 4 cm x 11 cm x 5 cm.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
  • Lasten on helppo päästä alkuun tämän LEGO® lelun kanssa. Tyylikkäässä palikkarasiassa on selkeät ohjeet kahteen eri rakennelmaan. Revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City Poliisi leikkisettien realistiset lelurakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat ja osat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.