Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60266 Valtameren tutkimuslaiva

Paljon ominaisuuksia sisltv valtamerentutkimuslelu lapsille!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valtameren tutkimuslaiva
SKU 60266
EAN 5702016618006
Kappaleita 745
Sarja LEGO City
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60266 Valtameren tutkimuslaiva kuvaus

  • Tämä monta mallia sisältävä LEGO® City Valtameren tutkimuslaiva (60266) lelusetti on täydellinen lahja pienille tutkijoille. Setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat hauskoihin ja palkitseviin leikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää kelluvan lelututkimuslaivan, jossa on toimiva nosturi, haihäkin, pikaveneen, sukellusveneen ja helikopterin, kahdeksan minihahmoa, joiden joukossa on mm. LEGO® City tv-sarjasta tuttu Harl Hubbs, sekä hain ja rauskun hahmot.
  • Lapset voivat käyttää kelluvan lelulaivan nosturia ja laskea sukellusveneen ja haihäkin veteen, ohjata helikopteria ja sukellusvenettä, tutkia haaksirikkoutunutta laivaa aarteineen tai leikkiä sisällä komentosillalla makuu- ja tutkimustiloissa.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä rakennussarja on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat valtamerien tutkimista. Setti saa myös LEGO® City Adventures tv-sarjan fanit innostumaan.
  • Rakennettuna lelututkimuslaiva on 18 cm korkea, 63 cm pitkä ja 17 cm leveä. Haaksirikkoutunut merirosvolaiva on 16 cm korkea, 13 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä jännittävä lelusetti sisältää monta mallia, mm. kelluvan lelulaivan, ja kaikki saavat virtansa lasten mainiosta mielikuvituksesta!
  • Tämä rakennussarja sisältää aloitteleville rakentajille suunnatut selkeät, painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
  • LEGO® City Valtameri teeman rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Kaikki valmistamamme rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.