Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60266 Valtameren tutkimuslaiva

Paljon ominaisuuksia sisältävä valtamerentutkimuslelu lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valtameren tutkimuslaiva
SKU 60266
Kappaleita 745
Sarja LEGO City
LEGO hinta 159,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60266 Valtameren tutkimuslaiva kuvaus

  • Tämä monta mallia sisältävä LEGO® City Valtameren tutkimuslaiva (60266) lelusetti on täydellinen lahja pienille tutkijoille. Setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat hauskoihin ja palkitseviin leikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää kelluvan lelututkimuslaivan, jossa on toimiva nosturi, haihäkin, pikaveneen, sukellusveneen ja helikopterin, kahdeksan minihahmoa, joiden joukossa on mm. LEGO® City tv-sarjasta tuttu Harl Hubbs, sekä hain ja rauskun hahmot.
  • Lapset voivat käyttää kelluvan lelulaivan nosturia ja laskea sukellusveneen ja haihäkin veteen, ohjata helikopteria ja sukellusvenettä, tutkia haaksirikkoutunutta laivaa aarteineen tai leikkiä sisällä komentosillalla makuu- ja tutkimustiloissa.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä rakennussarja on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat valtamerien tutkimista. Setti saa myös LEGO® City Adventures tv-sarjan fanit innostumaan.
  • Rakennettuna lelututkimuslaiva on 18 cm korkea, 63 cm pitkä ja 17 cm leveä. Haaksirikkoutunut merirosvolaiva on 16 cm korkea, 13 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä jännittävä lelusetti sisältää monta mallia, mm. kelluvan lelulaivan, ja kaikki saavat virtansa lasten mainiosta mielikuvituksesta!
  • Tämä rakennussarja sisältää aloitteleville rakentajille suunnatut selkeät, painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
  • LEGO® City Valtameri teeman rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Kaikki valmistamamme rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.