Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42102 Mini CLAAS XERION

Hoida maatilan työt Mini CLAAS XERION -traktorilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mini CLAAS XERION
SKU 42102
EAN 5702016616415
Kappaleita 130
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42102 Mini CLAAS XERION kuvaus

  • Rakenna, leiki ja rakenna uudelleen. Tämä LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktori antaa lapsille paljon puuhaa. Superlahja pojille ja tytöille, jotka tykkäävät maatilan traktorileluista. Rakenna osista leikkuupuimuri ja korjaa sato.
  • Toimiva ohjaus ja pyörien avulla pyörivä niittokone esittelevät lapsille tekniikkaa. Niiden avulla on helppo keksiä omia traktoriseikkailuja.
  • Lapset voivat rakentaa Mini CLAAS XERION -traktorin ja tehdä maatilan töitä ja rakentaa sen jälkeen mallin osista hienon leikkuupuimurin. Leikit jatkuvat pidempään.
  • Tämä traktoreiden ja rakentamisen faneille suunniteltu Mini CLAAS XERION -traktori on toiveet täyttävä lahja seitsemän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Tämä pikkutraktori on 14 cm pitkä, 7 cm korkea ja 8 cm leveä eli juuri sopivan kokoinen roolileikkiseikkailuihin. Se näyttää myös hienolta näytteille asetettuna muiden maatilan työkoneiden kanssa.
  • Odottavatko lapset innokkaina päästäkseen rakentamaan minitraktorilelun? Hyviä uutisia! Tässä traktorilelusetissä ei tarvita paristoja, joten leikit voi aloittaa heti.
  • Tämän rakennussetin lelutraktorin ohjeet löytyvät pakkauksesta, ja leikkuupuimurin ohjeet ovat verkossa. Voit myös ladata digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet LEGO® Life sovelluksesta ja herättää rakennusprosessin eloon.
  • Avaa nuorille LEGO® faneille ovi aivan uuteen, hauskaan rakentamisen maailmaan LEGO® Technicin avulla. Ajoneuvon realistinen muotoilu ja upeat toiminnot takaavat, että hauskat leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
  • Muoviset LEGO® Technic mallisarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Tämä varmistaa, että osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti, joka kerta.
  • Muoviset LEGO® Technic mallisarjat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen näistä ainutlaatuisista leluista täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.