Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Laukkukoriste, sarvivalas 41928

Suunniteltavat laukkukoristeet luovuuden ystville

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Laukkukoriste, sarvivalas
SKU 41928
EAN 5702016915037
Kappaleita 85
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Laukkukoriste, sarvivalas 41928 kuvaus

Yllätä merieläinten ystävä supersöpöllä LEGO DOTS Laukkukoriste, sarvivalas (41928) setillä! Nopeasti koottavan setin parissa pojat ja tytöt saavat luoda ja koristella oman, taianomaisen sarvivalaskoristeen omaan laukkuunsa tai reppuunsa.

Täydellinen asuste persoonalliseen tyyliin!
Tässä laukkukoristesetissä on pieni kuutio, jossa on tilaa hauskoille koristeille, silikonirengas kiinnittämistä varten ja pieni avaimen muotoinen laatanirrotustyökalu. Lapset voivat suunnitella aidonnäköisen sarvivalaan sinisen, turkoosin ja vihreän sävyisistä laatoista. Ja DOTS – lisäsarja 4 -pussin laatoilla lapset voivat sukeltaa syvemmälle luovuuden mereen ja tehdä lisää hauskoja ilmeitä ja koristeaiheita.

Hauskaa puuhaa askartelun ystäville
Lapset voivat personoida laukkukoristeen, muuttaa sarvivalaan ilmettä loputtomiin ja jakaa luomuksensa ystäviensä kanssa. Pieni ja hauska laukkukoriste yhdistää lasten askarteluharrastuksen ja itseilmaisun ja on hauska yllätys- tai lisälahja luoviin leikkeihin.

  • Yllätä lapsi tällä meriaiheisella LEGO DOTS Laukkukoriste, sarvivalas (41928) setillä. Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu ja paljon laattoja.
  • Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia kekseliäitä koristekuvioitaan.
  • Setin sisältämät laatat sopivat koristeluun. Lapset voivat laajentaa suunnittelukuvioita käyttämällä myös teeman muiden askartelusettien ja pussien laattoja. Tarjolla ovat mm. DOTS – lisäsarja 3 tai 4 (41921 tai 41931)!
  • Askartelusta kiinnostuneet lapset ihastuvat tähän hienoon laukkukoristeeseen. Setin parissa voi viettää nopean ja hauskan luovan tauon, ja laukkukoriste sopii kaikkiin 6 vuotta täyttäneiden poikien ja tyttöjen laukkuihin.
  • Luovia leikkejä näppärässä koossa. Jokainen upea laukkukoriste on 4 cm korkea, 3 cm leveä ja 3 cm syvä. Ne ovat kestäviä ja hyödyllisiä pikku lahjoja lapsille.
  • LEGO DOTS settien sisällöstä lapset voivat askarrella kiehtovia koristeita ja käyttöesineitä. Tätä ihastuttavaa sarvivalasta voi tuunata monella eri tavalla, ja samalla itseluottamus vahvistuu hauskalla tavalla.
  • LEGO DOTS setit ovat täynnä rajatonta luovuutta ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Settien avulla voi suunnitella ja muokata kivoja juttuja. Nämä setit saavat uudet lapset innostumaan iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.