Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41683 Metsän ratsastuskoulu

Hevosseikkailuja monipuolisen metsäaiheisen lelun parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Metsän ratsastuskoulu
SKU 41683
EAN 5702016916652
Kappaleita 511
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41683 Metsän ratsastuskoulu kuvaus

  • Eläinrakkaat lapset saavat uppoutua luoviin leikkeihin LEGO® Friends Metsän ratsastuskoulun (41683) parissa. Siellä lapset voivat hoitaa eläimiä, tutkia luontoa ja viettää aikaa ystävien kanssa.
  • Setissä on yhteensä 7 hahmoa: LEGO® Friends Mia ja Savannah, mikronukke, koiralelu ja ponilelu. Setissä on myös 2 hevoslelua, joiden saranoidut päät liikkuvat. Tuntuu, kuin leikki olisi ihan totta.
  • 3-kerroksisen ratsastuskoulun alakerrassa on talli ja yläkerrassa on keittiö, makuuhuone ja ruokailutila. Lapset voivat viedä koiran nukkumaan ulos koiratarhaan ja paahtaa sitten vaahtokarkkeja nuotiolla.
  • Tämä 511-osainen setti on hieno joulu- tai syntymäpäivälahja 7 vuotta täyttäneille eläinrakkaille lapsille. Se sopii mainiosti mukaansatempaaviin leikkeihin yksin ja viihdyttää lapsia ja heidän ystäviään tuntikausien ajan.
  • Ratsastuskoulu on 26 cm korkea, 22 cm leveä ja 12 cm syvä – sopivan pieni pidettäväksi esillä, jotta lapset voivat hypätä suoraan luontoleikkeihin milloin vain.
  • Sisältää söpöjä tarvikkeita, joihin lapset ihastuvat, kuten ratsastuskypäriä, satuloita, suitsia, taikon, harjan, luudan, keittiötarvikkeita, vaahtokarkkeja ja valkoisen kepin Savannahille.
  • Malli on suunniteltu hauskoihin ja mukaansatempaaviin leikkeihin, ja sen toisen kerroksen voi irrottaa leikkien helpottamiseksi. Hevosilla on saranoidut kaulat, joten lapset voivat antaa niiden pysähtyä syömään ruohoa, kun he ratsastavat metsässä.
  • Tämä lelusetti, samoin kuin LEGO® Friends Metsän vesiputous (41677), Metsämökki (41679) ja Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen (41681), sopivat mainiosti seikkailuleluja rakastaville lapsille.
  • Jo vuodesta 1958 suositut LEGO® lelut ovat täyttäneet alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • Uudet LEGO® lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.