Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41427 Emman muotipuoti

Räätälin ateljee ja muotipuoti pukeutumisleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Emman muotipuoti
SKU 41427
EAN 5702016619126
Kappaleita 343
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41427 Emman muotipuoti kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä tyylillä Emman muotipuodissa (41427). Alakerran puodissa lapset voivat leikkiä olevansa vaateostoksilla ja yläkerran ateljeessa he voivat suunnitella ja valmistaa vaatteita.
  • Tässä rakennussarjassa on ateljee ja myymälä, kaksi rakennettavaa mininukkehahmoa ja muotitarvikkeita, kuten kesäkuun 2020 uutuudet kiiltävät kangashameet, sakset ja kangas, jotka antavat mielikuvitusleikin aihetta tuntikausiksi.
  • Lapset voivat irrottaa ylemmän kerroksen ja leikkiä myymälä- ja ateljeetiloilla erikseen. Samalla lasten on helpompi käyttää myymälän hauskoja ominaisuuksia, kuten tyylinvalintapyörää ja pyörivää pukukoppia.
  • Etsitkö hauskoja leluja 6 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä 343-osainen setti on hieno joulu- tai syntymäpäivälahja pojille ja tytöille, jotka rakastavat muotileikkejä tai lapsille, joista on hauska uppoutua palkitsevaan rakennusprojektiin.
  • Tämä kaksikerroksinen muotitalo on 17 cm korkea ja 16 cm leveä, ja se sopii hienosti lastenhuoneen koristeeksi. Luovat leikit yltyvät entisestään, kun lapset yhdistät tämän setin muihin LEGO® leluihin.
  • Monien upeiden toimintojen myymälälelu kutsuu viihtymään tuntikausiksi. Eikä siinä tarvita paristoja, joten leikkejä ei tarvitse keskeyttää.
  • Kuten muissakin LEGO® rakennussarjoissa, tämän muotilelusetin mukana on selkeät, 6 vuotta täyttäneille suunnitellut ohjeet. Niillä lapset osaavat rakentaa setin valmiiksi ilman aikuisen apua, mikä kehittää itsenäisyyttä ja itseluottamusta.
  • Esittele lapsilleLEGO® Heartlake City, joka on pullollaan jännittäviä tehtäviä, söpöjä lemmikkejä, iloisia hetkiä ystävien kanssa ja upeita ystäviä.
  • LEGO® rakennussarjat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja LEGO Groupin omat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne on helppo yhdistää ja irrottaa lasten pienillä sormilla, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.