Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41395 Ystävyysbussi

Lapset voivat ottaa parhaat ystävänsä mukaan seikkailujen tielle!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ystävyysbussi
SKU 41395
Kappaleita 778
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 84,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41395 Ystävyysbussi kuvaus

  • LEGO® Friends setti tarjoaa luoville lapsille mahdollisuuden lähteä elämänsä matkalle. Monipuolinen mininukeille suunniteltu bussi sisältää huikeita toimintoja ja tarvikkeita, jotka innostavat loputtomiin kekseliäisiin leikkeihin.
  • Settiin sisältyvät LEGO® Friends hahmot Stephanie, Mia ja Olivia. Luovien lasten mielikuvitus lentää uusiin ulottuvuuksiin, kun he auttavat Heartlake Cityn tyttöjä tutustumaan hauskoihin ominaisuuksiin ja mininukeille suunniteltuihin tarvikkeisiin.
  • Lapset voivat kuvitella nukkuvansa ystävien kanssa makuuhuoneissa, hinata rikkoutunutta bussia vinssillä, kauhoa uima-altaassa tai katsella tähtiä yläkannella, joka liukuu taakse paljastaen mininukkesängyt.
  • LEGO® Friends Ystävyysbussi (41395) on mainio syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät erikoisista ajoneuvoista ja joilla on vasta vähän rakennuskokemusta. Tämän mallin rakentaminen vie mennessään. Lapsi tuntee ylpeyttä, kun se on valmis.
  • 14 cm korkean ja 30 cm leveän bussinmukana tulee paljon mininukketarvikkeita, ja tilavaan bussiin sopii myös muita LEGO® palikoita, jotka lapset haluavat ottaa mukaan. Kaikki LEGO® setit ovat yhteensopivia tämän hauskan lelun kanssa!
  • Tämä bussi on dynaaminen menopeli. Lasten lelubussi on kaukana staattisesta linja-automallista, sillä sen pyörät pyörivät oikeasti. Mutta paristoja ei tarvita – tämä LEGO® Friends bussi toimii mielikuvituksella.
  • Bussin mukana tulevat selkeät rakennusohjeet, joten vaikka lapsesi ei olisi ennen tutustunut LEGO® setteihin ja rakentamiseen, hän pääsee hetkessä suoraan roolileikkiseikkailuihin!
  • Innosta lapsia lähtemään Heartlake City -seikkailuun, jossa tutustutaan uusiin maisemiin ja harrastuksiin parhaiden ystäviensä kanssa.
  • Vuodesta 1958 lähtien LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit. Varmistamme niiden tasalaatuisuuden ja yhteensopivat liitokset, jotka ovat yhtä vahvoja kuin LEGO® Heartlake Cityn ystävyydet.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että lasten LEGO® rakennussetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.