Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41255 Pop-kylän juhlat

Luovia puumajaleikkejä TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pop-kylän juhlat
SKU 41255
EAN 5702016616811
Kappaleita 380
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41255 Pop-kylän juhlat kuvaus

  • Seuraa, miten lasten mielikuvitus nousee lentoon tämän TROLLS WORLD TOUR -elokuvan innoittaman vauhdikkaan puumajaleikkisetin (41255) parissa.
  • Mukana on viisi Trolls-minihahmoa, mukaan lukien erikoishahmot Guy Diamond ja Tiny Diamond, joten leikit voivat alkaa heti. Lapset voivat nauttia hauskasta rakennushaasteesta ja keksiä sitten Trolls-hahmoilleen koko joukon seikkailuja.
  • Ripusta kaksi majaa puuhun tai sulje ne ja ota leikit mukaan matkoille! Lapset voivat lisätä puuhun kolmanneksi Poppyn majan (41251) ja syventyä uuden Trolls-elokuvan innostamiin leikkeihin.
  • Setissä on paljon tarvikkeita ja ominaisuuksia, joten se sopii hyvin joululahjaksi. Joten jos etsit luovia Trolls-aiheisia lahjoja tai söpöjä leluja kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, tämä on hyvä valinta.
  • Trolls-puumajalelu on 22 cm korkea, ja se näyttää todella vaikuttavalta valmiiksi rakennettuna. Ovelaa on se, että 11 cm korkeat majat voi irrottaa ja ottaa mukaan matkoille.
  • Pop-kylän juhlissa ei tarvita paristoja! Lapset tarvitsevat tämän mallin rakentamiseen vain intoa mielikuvitusleikkeihin. Keksi omia Trolls-tarinoita tai leiki uudesta Trolls-elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksia.
  • Haluatko antaa nuoremmillekin rakentajille mahtavamman rakennuskokemuksen? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Niissä on helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus, kierto ja haamutila – digitaaliajan LEGO® rakentamista!
  • Anna Trolls-faneille mahdollisuus leikkiä suosikkihahmoillaan Trolls-elokuvasta tuttuja kohtauksia mielikuvituksellisten LEGO® TROLLS WORLD TOUR lelurakennussettien avulla.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja omat laatuvaatimuksemme jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, jotta sinä voit olla varma siitä, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.