Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41254 Volcano Rock Cityn konsertti

Musiikin innoittamia hauskoja roolileikkejä Trolls-faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Volcano Rock Cityn konsertti
SKU 41254
Kappaleita 387
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41254 Volcano Rock Cityn konsertti kuvaus

  • Mahtava rockmusiikkiaiheinen lelu hauskoihin rakennusleikkeihin nuorille Trolls-faneille! Lapsista on hauska leikkiä musiikkikohtauksia Trolls World Tour -elokuvasta. Setti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia roolileikkeihin pitkään sen jälkeen, kun lelumalli on rakennettu.
  • Mukana on kolme minihahmoa, mukaan lukien Barb-erikoisminihahmo. Lapset voivat leikkiä Trolls-hahmoillaan, kun he tutkivat setin monia ominaisuuksia. Setti sopii erinomaisesti luovista leikeistä innostuville lapsille.
  • Tämän setin vallaton hauskuus perustuu pieniin yksityiskohtiin! Poppylla ja Branchilla on erityiset rockhenkiset asut, Trolls-hahmojen hiuksiin voi kiinnittää koristeita ja setissä on kaksi keräiltävää lelusoittimen kieltä lyyraan.
  • Luovia rakennusleikkejä kuusi vuotta täyttäneille lapsille. Setissä (41254) on kolme keräiltävää Trolls-minihahmoa, ja se sopii hyvin joululahjaksi kaikille Trolls-elokuvaleluista pitäville.
  • Lava on 17 cm korkea, 22 cm pitkä ja 11 cm leveä. Tämä setti on juuri sopivan kokoinen roolileikkeihin yksin tai ystävien kanssa. Se näyttää hyvältä myös näytteille asetettuna.
  • Kuka tarvitsee paristoja, kun on mielikuvituksen voimaa? Tässä upeassa LEGO® Trolls lelussa ei tarvita paristoja. Kuinka hieno uutinen luoville lapsille, jotka ovat innokkaita aloittamaan.
  • Painettujen ohjeiden lisäksi settiin voi ladata digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Löydät ohjeet ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla tämän setin rakentaminen luonnistuu helposti myös nuoremmilta rakentajilta.
  • Jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setin parissa voi leikkiä DreamWorksin Trolls World Tour -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksia. Setit sisältävät paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita ja avaavat lapsille oven roolileikkien ja tarinoiden kertomisen maailmaan.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Ne käyvät läpi perusteelliset laatutestit, jotta ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Testattua turvallisuutta? Totta kai! The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.