Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41254 Volcano Rock Cityn konsertti

Musiikin innoittamia hauskoja roolileikkejä Trolls-faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Volcano Rock Cityn konsertti
SKU 41254
EAN 5702016616804
Kappaleita 387
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41254 Volcano Rock Cityn konsertti kuvaus

  • Mahtava rockmusiikkiaiheinen lelu hauskoihin rakennusleikkeihin nuorille Trolls-faneille! Lapsista on hauska leikkiä musiikkikohtauksia Trolls World Tour -elokuvasta. Setti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia roolileikkeihin pitkään sen jälkeen, kun lelumalli on rakennettu.
  • Mukana on kolme minihahmoa, mukaan lukien Barb-erikoisminihahmo. Lapset voivat leikkiä Trolls-hahmoillaan, kun he tutkivat setin monia ominaisuuksia. Setti sopii erinomaisesti luovista leikeistä innostuville lapsille.
  • Tämän setin vallaton hauskuus perustuu pieniin yksityiskohtiin! Poppylla ja Branchilla on erityiset rockhenkiset asut, Trolls-hahmojen hiuksiin voi kiinnittää koristeita ja setissä on kaksi keräiltävää lelusoittimen kieltä lyyraan.
  • Luovia rakennusleikkejä kuusi vuotta täyttäneille lapsille. Setissä (41254) on kolme keräiltävää Trolls-minihahmoa, ja se sopii hyvin joululahjaksi kaikille Trolls-elokuvaleluista pitäville.
  • Lava on 17 cm korkea, 22 cm pitkä ja 11 cm leveä. Tämä setti on juuri sopivan kokoinen roolileikkeihin yksin tai ystävien kanssa. Se näyttää hyvältä myös näytteille asetettuna.
  • Kuka tarvitsee paristoja, kun on mielikuvituksen voimaa? Tässä upeassa LEGO® Trolls lelussa ei tarvita paristoja. Kuinka hieno uutinen luoville lapsille, jotka ovat innokkaita aloittamaan.
  • Painettujen ohjeiden lisäksi settiin voi ladata digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Löydät ohjeet ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla tämän setin rakentaminen luonnistuu helposti myös nuoremmilta rakentajilta.
  • Jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR setin parissa voi leikkiä DreamWorksin Trolls World Tour -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksia. Setit sisältävät paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita ja avaavat lapsille oven roolileikkien ja tarinoiden kertomisen maailmaan.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Ne käyvät läpi perusteelliset laatutestit, jotta ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Testattua turvallisuutta? Totta kai! The LEGO® Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.