Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41252 Poppyn kuumailmapalloseikkailu

Trolls-maailman mielikuvitusleikkejä luoville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poppyn kuumailmapalloseikkailu
SKU 41252
EAN 5702016616781
Kappaleita 250
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 44,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41252 Poppyn kuumailmapalloseikkailu kuvaus

  • Pinkki kuumailmapallolelu, joka sopii täydellisesti kaikille Trolls-faneille. Sisältää paljon ominaisuuksia ja innostaa lapset leikkimään TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan ja loputtomia roolileikkiseikkailuja.
  • Setissä on kolme Trolls-minihahmoa (Poppy, Branch ja erikoishahmo Biggie (ja Mr. Dinkles)), joten leikit voivat alkaa heti. Mukana on Trolls-teeman innostamia bonusjuttuja, joten hauskanpito jatkuu myös mallin rakentamisen jälkeen.
  • Paljon puuhaa lapsille! Muuta pallon asentoa lepattavien sydänten avulla, leiki minihahmoilla (ja Trolls-hahmojen hiuksilla!) ja etsi siten keräiltävä soittimen kieli, joka on kätketty metronomiin.
  • Luova lahja kannustaa kuusi vuotta täyttäneet Trolls-fanit mielikuvitusleikkeihin. Tämä tammikuun 2020 uutuutena saatava LEGO® setti sopii hyvin lahjaksi kaikille, jotka pitävät kulkuneuvoilla ja Trolls-hahmoilla leikkimisestä.
  • Tämä söpö Trolls-aiheinen lahja pojille ja tytöille (41252) on juuri sopivan kokoinen hauskoihin roolileikkeihin. Kuumailmapallo on 22 cm korkea, 17 cm pitkä ja 13 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä Trolls-elokuvan inspiroima lelu saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten paristoja ei tarvita.
  • Digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla lapset pääsevät nauttimaan uudesta rakennuskokemuksesta ja oppivat rakentamaan mallinsa interaktiivisia näyttötyökaluja käyttäen.
  • Lapset voivat leikkiä TROLLS WORLD TOUR -elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan jokaisen LEGO® TROLLS WORLD TOUR elokuvalelusetin parissa. Nämä lelut kannustavat luoviin leikkeihin, jotka tulvivat seikkailuja!
  • The LEGO® Group suhtautuu laatuun vakavasti, joten jokainen lasten LEGO® rakennussarja täyttää alan tiukimmat standardit. Näin on ollut vuodesta 1958 lähtien.
  • Uuden LEGO® lahjan valinnassa turvallisuus on tärkeintä. The LEGO Group testaa kaikki palikat ja osat varmistaakseen, että lasten kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.