Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31102 Tulilohikäärme

Tällä uudelleenrakennettavalla lohikäärmelelulla hallitaan ilmatilaa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 31102
Kappaleita 234
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31102 Tulilohikäärme kuvaus

 • Tue lasten mielikuvitusroolileikkiä jännittävällä setillä, joka sisältää kolme mallia: lohikäärmeen, sapelihammastiikerin ja skorpionin. Mahtava lahja lapsille, sillä leikit voi rakentaa aina uudella tavalla!
 • Kuka uskaltaa kohdata nämä olennot? Lapset pääsevät hiomaan rakennustaitojaan, kun he lentävät lohikäärmeellä, kohtaavat sapelihammastiikerin, väistävät skorpionin hyökkäyksen tai vapauttavat luovuutensa ja rakentavat mitä haluavat.
 • Kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Rakennustaidot kehittyvät lasten kootessa Creator 3-in-1 lohikäärmeen (31102), sapelihammastiikerin tai skorpionin. Malleilla voi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin.
 • Mahtava setti on jokaisen luovan rakentajan suosikki. Punasinikeltaisen lohikäärmeen, viekkaan sapelihammastiikerin ja pelottavan skorpionin sisältävä pakkaus on mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Seikkailuvalmiit hahmot voi asettaa eri asentoihin! Lohikäärme on yli 11cm korkea, 32 cm pitkä ja 25 cm leveä. Tämä uskomaton toimintalelu on tarpeeksi suuri huikeiden fantasiatarinoiden leikkimiseen!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja luova leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Helposti seurattavien ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen rakennustehtävien parissa.
 • Tarjoa nuorille loputtomasti leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea eläinrakennuslelu kehittää lasten luovuutta ja rakennustaitoja. Uusia tarinoita on hauska keksiä aina, kun osista rakennetaan uusi malli.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.