Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31102 Tulilohikäärme

Tällä uudelleenrakennettavalla lohikäärmelelulla hallitaan ilmatilaa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tulilohikäärme
SKU 31102
EAN 5702016616286
Kappaleita 234
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31102 Tulilohikäärme kuvaus

 • Tue lasten mielikuvitusroolileikkiä jännittävällä setillä, joka sisältää kolme mallia: lohikäärmeen, sapelihammastiikerin ja skorpionin. Mahtava lahja lapsille, sillä leikit voi rakentaa aina uudella tavalla!
 • Kuka uskaltaa kohdata nämä olennot? Lapset pääsevät hiomaan rakennustaitojaan, kun he lentävät lohikäärmeellä, kohtaavat sapelihammastiikerin, väistävät skorpionin hyökkäyksen tai vapauttavat luovuutensa ja rakentavat mitä haluavat.
 • Kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Rakennustaidot kehittyvät lasten kootessa Creator 3-in-1 lohikäärmeen (31102), sapelihammastiikerin tai skorpionin. Malleilla voi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin.
 • Mahtava setti on jokaisen luovan rakentajan suosikki. Punasinikeltaisen lohikäärmeen, viekkaan sapelihammastiikerin ja pelottavan skorpionin sisältävä pakkaus on mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Seikkailuvalmiit hahmot voi asettaa eri asentoihin! Lohikäärme on yli 11cm korkea, 32 cm pitkä ja 25 cm leveä. Tämä uskomaton toimintalelu on tarpeeksi suuri huikeiden fantasiatarinoiden leikkimiseen!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja luova leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Helposti seurattavien ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen rakennustehtävien parissa.
 • Tarjoa nuorille loputtomasti leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea eläinrakennuslelu kehittää lasten luovuutta ja rakennustaitoja. Uusia tarinoita on hauska keksiä aina, kun osista rakennetaan uusi malli.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.