Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21322 Barracuda Bayn merirosvot

Merirosvojen haaksirikkosaarisetti leikkeihin ja esille

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Barracuda Bayn merirosvot
SKU 21322
EAN 5702016819601
Kappaleita 2545
Sarja LEGO Ideas
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21322 Barracuda Bayn merirosvot kuvaus

Herättele LEGO rakennusprojektien nostalgiset lapsuusmuistot tällä LEGO Ideas Barracuda Bayn merirosvot (21322) haaksirikkosaarimallilla, joka sopii leikkeihin ja esille. Nauti yksin rakentamisen hiljaisuudesta ja rauhasta – tai jaa hupi muiden kanssa.

Rakenna osista klassikkolaiva
Tutustu settiin, jossa on kapteenin hytti, ruokavarasto, keittiö, makuuhuoneet, varasto, maatila, vessa, selli, taverna ja kätketty aarre sekä paljon hauskoja tarvikkeita, kahdeksan merirosvominihahmoa, erilaisia eläinhahmoja ja kaksi luurankoa vauhdikkaisiin seikkailuihin. Settiin kuuluu saari, jonka voi jakaa kahtia ja koota eri tavoin. Hylyn voi purkaa ja koota laivaksi, joka muistuttaa merirosvolaiva LEGO Black Seas Barracudaa vuodelta 1989.

Fantastisia ideoita!
LEGO Ideas setit ovat LEGO fanien luomia ja valitsemia. Tosielämän, toimintasankarien, elokuvaklassikoiden, suosittujen TV-sarjojen tai ikiomien konseptien inspiroimat setit sopivat kaikenikäisille.

  • Rakenna LEGO Ideas Barracuda Bayn merirosvot (21322) setin haaksirikkosaari leikkeihin ja esille. Saaren voi jakaa kahtia, jolloin sen kätköistä paljastuu haudattu merirosvoaarre.
  • Settiin kuuluu kahdeksan minihahmoa, joukossaan mm. kapteeni Punaparta, neiti Ankkuri, Robin Loot sekä kaksoset Paapuuri ja Tyyrpuuri merirosvoroolileikkeihin. Lisäksi settiin kuuluvat hai, sika, kaksi papukaijaa, kolme rapua, kaksi sammakkoa ja kaksi luurankoa.
  • Kapteenin hytti, keittiö, taverna, makuuhuone ja selli ovat täynnä tarvikkeita. Hylystä voi rakentaa myös laivan, joka muistuttaa vuodelta 1989 tuttua LEGO rakennusmallia: Kapteeni Punaparran Black Seas Barracudaa.
  • 2 545-osainen merirosvoaiheinen rakennussarja on loistava syntymäpäivä- tai joululahja kaikille merirosvojen ja LEGO settien faneille. Sen parissa saat stressittömän tauon arjen aherruksesta – ja tunneiksi virkistävää ja luovaa hupia.
  • Kiehtova haaksirikkosaari on 59 cm korkea, 64 cm pitkä ja 32 cm leveä. Kerää katseet niin kotona kuin toimistossa.
  • Paristoja ei tarvita – merirosvoaiheinen lelusetti imaisee mukaansa pelkillä LEGO palikoilla. Unohda huolesi, löydä sisäinen zenisi ja rakenna tämä komea malli, jota kelpaa esitellä!
  • Ajattelitko ostaa tämän merirosvoaiheisen rakennussarjan jollekin, jolle LEGO rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakennushaasteen voi ottaa vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO Ideas setit ovat LEGO fanien luomia ja valitsemia. Huikea valikoima sisältää keräiltäviä rakennusleluja koristeeksi ja luovaan leikkiin aikuisten ja lasten iloksi.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita testataan kaikin tavoin. Varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit ja että merirosvosaari on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.