Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 21316 The Flintstones

Pid jabadabaduu-hauskaa Fred Flintstonen kotona!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Flintstones
SKU 21316
EAN 5702016396300
Kappaleita 748
Sarja LEGO Ideas
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 21316 The Flintstones kuvaus

Nauti modernin kivikauden lähiöelämästä Bedrockissa tämän LEGO Ideas 21316 Flintstonet -keräilylelun avulla! Ihastuttavan nostalgisessa rakennuslelussa on Flintstonien talo ja perheen tuttu auto. Yksityiskohtaisessa talossa on irrotettava katto helpottamaan leikkejä, avattava etuovi, sohva, televisio, sohvapöytä, keilapallo ja keiloja sekä vihreä puutarharakennuslevy ja rakennettava palmupuu. Rakenna oma Flintstone-auto, johon mahtuu neljä minihahmoa ja jossa on maaliskuun 2019 uutuus auton kangaskattoelementti ja irrotettava dinosauruksenluu luovia leikkejä varten. Ensimmäinen television parhaaseen katseluaikaan lähetetty animaatiosarja, Kiviset ja Soraset, nähtiin ensimmäisenä Amerikassa 1960-luvulla, ja siitä on tullut perheiden kestosuosikki ympäri maailmaa. Luo hauskoja kohtauksia Fred Flintstonen, hänen vaimonsa Wilma Flintstonen ja heidän ystäviensä Barney ja Betty Rubblen minihahmojen avulla tai rakenna tämä LEGO Ideas klassikkomalli ja aseta se näytteille.

  • Tämä LEGO Ideas rakennuslelu sisältää neljä maaliskuun 2019 uutta Flintstonet-animaatiominihahmoa: Fred Flintstone, Wilma Flintstone, Barney Rubble ja Betty Rubble.
  • Flintstonien kotona on irrotettava katto helpottamaan leikkejä, avattava etuovi, verhot ja verhotangot, sohva, televisio ja antenni, keittiön allas, pöytä ja puhelin, takka, tauluelementti seinällä, sohvapöytä, jolla on hedelmäkulho ja hedelmäelementtejä, rakennettava lattialamppu ja lampunvarjostin, laatikko, jossa on keilapallo ja kolme keilaelementtiä, sekä vihreä puutarharakennuslevy, jossa on rakennettava palmupuu, kaksi kukkaruukkua, kukkia, kasveja ja kaksi maitopulloelementtiä.
  • Sisältää rakennettavan postilaatikon, johon on painettu Flintstonet-koriste, sekä kirje-elementin.
  • LEGO palikoista rakennetussa Flintstonien autossa on neljä istuinta minihahmoille, kaksi tiejyräpyörää, maaliskuun 2019 uutuus auton kangaskattoelementti sekä irrotettava dinosauruksen kylkiluu.
  • Tämän luovan rakennuslelusetin mukana on vihkonen, jossa on rakennusohjeita, hauskoja faktoja Kivisistä ja Sorasista sekä tietoja tämän upean retrosetin faniluojasta ja LEGO suunnittelijoista.
  • Rakenna tämä haluttu rakennuslelu ja aseta se näytteille tai luo omia suosikkikohtauksiasi amerikkalaisesta Kiviset ja Soraset -klassikkoanimaatiosta.
  • Flintstonien koti Bedrockissa on yli 12 cm korkea, 16 cm leveä ja 12 cm pitkä.
  • Flintstonien auto on yli 6 cm korkea, 11 cm pitkä ja 7 cm leveä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.