Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10919 Lepakkoluola

Mielikuvituksellisia roolileikkejä Batmanin, Robinin ja THE JOKERIN parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lepakkoluola
SKU 10919
Kappaleita 33
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 44,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10919 Lepakkoluola kuvaus

  • LEGO® DUPLO® Batman™ Lepakkoluola (10919) on taitoja kehittävä lelu, joka vie suoraan toiminnantäytteisiin seikkailuihin. Tämä setti saa pienen supersankarisi supervoimat täyteen vauhtiin!
  • Lepakkoluola tarjoaa upeat puitteet roolileikeille ja seikkailuille The Jokerin™, Batmanin™ ja Robinin™ kanssa. Settiin sisältyvät avattava ja suljettava portti sekä supersiisti Batmobile™-lelu, joka innostaa vauhdikkaisiin seikkailuihin.
  • Taaperot saavat käyttää hienomotorisia taitojaan ja ongelmanratkaisukykyjään The Jokerin™ nappaamiseen ja palauttamiseen vankilaan. Jokerin limalaukaisin ja Batmanin salamannopea Batmobile™ varmistavat, että mitä vain voi tapahtua!
  • Jännittävä lelu on suunniteltu niin, että pienten käsien on helppo käsitellä sen osia. Se on erinomainen LEGO® aloitussetti 2 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät mekaanisista leluista.
  • Lepakkoluola on 14 cm korkea, 22 cm leveä ja 9 cm syvä. Batmobilen™ pituus on 12 cm. Setti on helppo yhdistää muihin LEGO® DUPLO® lelusetteihin uusia leikkejä varten.
  • Paristoja ei tarvita. Leikki voi alkaa heti. Se tukee lapsen kehitystä ja innostaa keksimään aina uusia seikkailuja.
  • Selkeiden ohjeiden avulla vanhempien ja hoitajien on helppo jakaa rakentamisen ilo taaperon kanssa.
  • LEGO® DUPLO® Batman™ leluseteissä Batman-elokuvien supersankarit, superroistot, siistit vempaimet ja huikeat ajoneuvot vievät leikkeihin, jotka tukevat lasten kehitystä ja antavat koko perheelle tärkeitä yhteisiä hetkiä.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikat ja osat on testattu erittäin huolellisesti. Näin varmistamme, että jokaisen pienen rakentajan DUPLO-lelusetti täyttää planeetan tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.