Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10277 Krokotiiliveturi

Rakenna rautateiden ikoni ja aseta se nytteille

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Krokotiiliveturi
SKU 10277
EAN 5702016757460
Kappaleita 1271
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10277 Krokotiiliveturi kuvaus

Unohda arki ja uppoudu tämän palkitsevan rakennusprojektin pariin. Jos et ole koskaan päässyt lelujunien yli, tulet varmasti viihtymään tämän yksityiskohtaisen pienoismallin rakentamisen parissa. Krokotiiliveturi on junamatkustamisen kultaisen aikakauden vintage-klassikko.

Vaikuttavia yksityiskohtia
Kauniin LEGO mallin esikuvana on luokan Ce 6/8 II veturi, jota rakennettiin ensin Sveitsin liittovaltion rautateille vuosina 1919–1927. Pienoismalli sisältää paljon realistisia yksityiskohtia. Kytkintangot liikkuvat pyörien pyöriessä, ja liikutettavat virroittimet liikkuvat ylös ja alas. Veturissa riittää tutkittavaa. Nosta katto ja tutki miehistön tiloja. Herätä tämän junaklassikon tarina eloon kahden minihahmon avulla. Saat veturin käymään moottorin voimalla, kun lisäät siihen Powered Up -komponentteja (myydään erikseen).

Herätä rakennusintosi
Krokotiiliveturi (10277) kuuluu LEGO rakennussarjojen kokoelmaan, joka on suunnattu kaunista muotokieltä arvostaville aikuisille. Malli sopii mainiosti myös lahjaksi kaikille junien pienoismallien ystäville.

  • Tämä LEGO Krokotiiliveturi (10277) rakennussarja on täydellinen valinta aikuisille, jotka haluavat rakentaa vintage-veturin pienoismallin tai kaikille seuraavaa harrastusprojektiaan odottaville junafaneille.
  • Nauti palkitsevasta haasteesta ja herätä tämä rakennettava junamalli eloon. Tutustu sitten klassista krokotiiliveturia juhlistavan setin sisältämiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Tutustu upeisiin yksityiskohtiin ja autenttisiin ominaisuuksiin, jotka kunnioittavat esikuvaansa: alkuperäistä krokotiiliveturia. Setti sisältää myös kaksi LEGO minihahmoa työkaluineen, ratajalustan ja kyltin. Niissä on lisää tutkittavaa, kun klassikkojuna on rakennettu valmiiksi.
  • Juuri sopiva valinta junien pienoismallien ystäville, rautatieharrastajille ja LEGO faneille. Aikuisille suunnattu setti sopii luovaksi yllätykseksi tai syntymäpäivälahjaksi. Se kuljettaa rakentamisen ystävät maailmaan, joka on taatusti rentouttava kokemus.
  • Juna on 16 cm korkea, 52 cm pitkä ja 8 cm leveä. Se on kaunis koriste, jota voi esitellä ylpeydellä.
  • Voit hypätä heti tämän mukaansatempaavan rakennusprojektin pariin, sillä paristoja ei tarvita. Saat veturisi käymään moottorin voimalla, kun lisäät siihen 1 x 88009 ja 1 x 88013 Powered Up -komponentit (myydään erikseen).
  • Tämä aikuisten rakennussarja sisältää kuvateoksen tyyliset, kannustavat ja innostavat rakennusohjeet, joissa on lisätietoja pienoismallista.
  • Kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunniteltu tyylikkäitä tuotteita, kaunista arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia malleja arvostaville LEGO rakennelmien faneille ja harrastajille.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä setti on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.